Nu mai evita să zâmbești pentru că ai dinți lipsă!

Nu mai renuța la mâncarea pe care o dorești pentru că ți se mișcă proteza!

Ai dinți lipsă și o proteza care se mișcă atunci când vorbești?

Ai pierdut mai mulți dinți și dorești să îți remediezi în cele din urmă situația?

Nu îți faceți griji, Stoma Urgent te ajută să obții zâmbetul mult dorit!  

Odată cu dinții, pierzi și ocazia de a zâmbi încrezător, de a mesteca alimentele și chiar de a te bucura de viață. Dinții sunt foarte importanți și știm cu toții cât este de jenant să îți ascunzi întotdeauna zâmbetul sau să nu poți mânca de teama că nu vei mesteca corect alimentele sau, mai rău, de teama că proteza mobilă se mișcă. 

Dacă nu îți înlocuiești rapid dinții lipsă, îți pui sănătatea în pericol și te expui unor riscuri!  

Lipsa dinților nu cauzează doar probleme la nivel estetic sau probleme de mestecare. O pierdere a dinților generează alte tipuri de inconveniente care influențează negativ viața. Iată câteva dintre probleme asociate lipsei dinților:  

 • Funcția de mestecare lipsește. 
 • Dacă alegi proteza mobilă, este dificil să te obișnuiești cu durerile. 
 • Din cauza lipsei dinților, nu poți pronunța corect cuvintele, iar proteza dentară poate fi instabilă și poate chiar să provoace răni grave sau dureri gingivale.  
 • Structura osoasă maxilară se pierde atât în cazul dinților lipsă, cât și în cazul protezei dentare mobile. 
 • Structură orală este dezechilibrată în ambele cazuri: pierderea dinților sau proteza dentară mobilă. 
 • Anumite trăsături faciale se modifică. 
 • Lipsa dinților poate provoca probleme gastrointestinale, pentru că nu poți mesteca corect alimentele. Trebuie să acționezi rapid, mai ales că Stoma Urgent îți poate reface dantura, pentru ca tu să te bucuri din nou de viață! 

Imaginează-ți că ești la o cină importantă și în timp ce vorbești, proteza dentară îți iese din gură. Penibil, nu? Din păcate, acest lucru se poate întâmpla cu adevarat. Există mulți oameni care au ales proteza mobilă și le este atât de frică să o piardă, încât au tendința de a se izola și de a evita să iasă din casă. 

Stoma Urgent te va face să vrei să zâmbești din nou, oferindu-ți soluția eficientă: proteza pe implant, modalitatea ideală de a-ți recupera zâmbetul. 

În cadrul clinicii stomatologice Stoma Urgent se realizează proteza pe implant, o procedură dentară de ultimă generație, cu ajutorul căreia obții dinții mult visați! 

Uită de proteza mobilă! 

Cea mai mare problemă orală care oferă o imagine negativă a persoanei, lipsa dinților, poate fi rezolvată acum cu ajutorul protezei pe implant.  

În ce constă proteza pe implant? 

Proteza pe implant necesită 4 implanturi, care se pun în partea din față a gurii, între cei doi canini. Proteza se fixează permanent pe implanturi și este mult mai restrânsă ca volum față de proteza clasică. 

Iată beneficiile protezelor pe implant:  

 • Proteza pe implant asigură un rezultat stabil, fără riscul unei mobilități enervante (și uneori jenante). Așadar, cât este folosită, stă fix în gură atunci când mănânci, vorbești, comportându-se ca o lucrare fixă. 
 • Performanța estetică și funcționalitatea unei proteze pe implant va fi foarte asemănătoare cu cea a dinților naturali.  
 • Protezele pe implant sunt foarte confortabile. 
 • Cu ajutorul protezelor pe implant recuperezi capacitatea de mestecat și funcționalitatea gurii, putând să mănânci din nou în mod natural.  
 • Poți zâmbi din nou, fără complexe. Și bineînțeles, vei câștiga sănătate, deoarece plasarea protezei pe implant previne pierderea osoasă. 
 • Dinții din proteza pe implant au un luciu natural, asemănător cu cel al dinților naturali. 
 • Datorită clinicii stomatologice Stoma Urgent, costul ueni proteze pe implant este mai mic, comparativ cu procedura clasică de implant individual. 
 • Proteza pe implant este mai scumpă decât proteza mobilă, dar este mai ieftină decât alte soluții pentru a înlocui dinții lipsă, cum ar fi implanturile dentare sau Fast & Fixed. 

Vrei ca dinții tăi să fie din nou frumoși, estetici, funcționali și durabili? Lasă-ți dantura pe mâini bune! Clinica stomatologică Stoma Urgent îți oferă un preț promoțional la proteza pe implant: cu DOAR 2700 de lei, dantura ta va fi ca înainte! Nu ezita să contactezi medicii dedicați ai acestei clinici prestigioase: 0723 869 694.