Acasă > Servicii > Proteze

Proteze dentare

Proteză dentară este o soluție la care apelează din ce în ce mai mulți dintre cei care se confruntă cu o problema stomatologică de foarte mult timp.

Fie că nu poți mânca, fie că dinții tăi încep să aibă un aspect îmbătrânit, oricare din aceste probleme își găsește rezolvarea într-o placă dentară. Nu mai ezită și rezolva-ți acum singurele neplăceri care te împiedică să te bucuri de un zâmbet minunat. 

Trei motive pentru care am nevoie de proteze dentare:

  • Nu mai pot mânca deloc eficient;
  • Am tulburări digetive și am slăbit;
  • Dantură mea are un aspect îmbătrânit.

Trei motive pentru care îmi este frică să apeles la această soluție:

  • Protezele mă apasă pe gingii și provoacă răni – orice mic inconvenient este ușor de retușat.
  • Sunt dificil de purtat pe cerul gurii – orice senzație inițială dispare în primele zile odată cu purtarea, vorbitul și mestecatul cu ele.
  • Scapă din gură (nu au retenție) și trebuie să folosesc un lipici special. O proteză bună nu are nevoe de lipici! Ea stă că o ventuza pe cerul gurii făcând vid!

Caracteristici produs:

  • Sunt ușoare: nu le vei simți în gură, vei vorbi cu lejeritate și vei simți că fac parte din gură ta în foarte scurt timp!
  • Le putem face din acrilat sau materiale termoplastice injectate (Valplast , Eldy, Polyan etc.) care sunt flexibile, transparente (aproape invizibile în gură) și încarcă mult mai puțîn dinții pe care stau. Materialul este produs în SUA! Notă: pentru acest tip de proteze pacientul achita un plus de 350 lei în cabinet în plus față de valoarea  voucherului.
  • Estetică superbă, dinții pot fi aranjați/poziționați în proteză după placul fiecăruia.
  • Orice retuș se realizează extrem de ușor. 

D.M. în vârstă de 64 de ani a venit la noi în 2016 cu câțiva dinți rămași în gură, și aceștia mobili și cariați.

Nu putea să mănânce și avea probleme digsestive foarte frecvente. A încercat o proteză clasică inițial, dar croșetele metalice îi răneau gingia și i-au accentuat mobilitatea dinților pe care stătea.

Mai mult decât această părea mai bătrân decât era de fapt din cauza că dintîi nu îi mai susțineau pielea obrajilor, apărând riduri.

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Câte tipuri de proteze dentare există?

Există două tipuri de proteză dentară: profeza dentară fixă și protenza dentară mobilă. După o analiză a stării dinților rămași, i-am făcut o proteză parțială flexibilă cu croșete din material elastic care au permis dinților săi să rămână pe arcadă unde se află încă în prezent! Micile retușuri s-au rezolvat într-o singură ședința.

Rezultatul este că acum mănâncă mult mai liniștit știind că dinții săi nu mai sunt trumatizati de croșetele metalice care le măreau mobilitatea și îi jenau când mâncau.

Că a începi cu protezele clasice  sau flexibile este foarte simplu: după evaluarea dinților rămași, se iau 2 mulaje inițiale care durează doar 5 minute și lucrul începe  și crede-ne, după ce te vei simți minunat cu ele în gură, ne vei da 1000 de recomandări și așa creștem noi că și cabinet! Și mai lasă-ne să spunem asta: adevărată frumusețe a protezelor este că pot fi purtate de oricine și se adaptează la orice teren gingival.

Iar apoi ce putem face pentru ține pe termen lung dacă stratul osos permite..în sensul înserării a minim 2 implanturi pe care se poate face la un moment dat o proteză fixată! Gata cu disconfortul de a fi nesigur pe stabilitatea protezelor inferioare!

Ne mândrim cu faptul că am oferit produse de calitate pacienților și i-am ținut de mâna pe tot parcursul tratamentului, ghidându-i de la un capăt la celălalt și arătându-le că este un produs garantat.

Iar în ce privește cabinetul nostru, acesta a fost deschis în 1990, inițial în zona Dristor. Ulterior sucesului înregistrat, ne-am mutat mai aproape de pacienți în centrul orașului în 2003, unde activăm și în prezent. Ce-ar fi să începi prin acest cupon și fă-ne o vizită. Suntem siguri că vei fi foarte mulțumit de serviciile noastre și vei deveni clientul nostru fidel.

Sună bine?

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...