Acasă > Servicii > Plombe

Plombe dentare

Plombarea maselelor a devenit o solutie excelenta pentru cei care se confrunta cu carii de orice fel de dimensiune. Maselele cariate sunt unele dintre cele mai frecvente probleme ale pacientilor care apeleaza la medicul dentist.

Fie ca vorbim despre o carie mai mare sau despre una mai mica, mai mult ca sigur acest acest lucru ne provoaca un disconfort continuu  care nu ne permite sa ne bucuram de zambetul nostru sau de anumite alimente. De altfel, cariile sunt cele accelereaza sensibilitatea dentara, mirosul urat si ineficienta mesticatorie care ne provoaca atat de multe neplaceri.

Trei motive pentru care ți-e frică de o plombă definitivă:

  • Îmi este frică de dentist și tratamentul cu siguranță mă va durea;
  • Voi pierde foarte mult timp din cauza programarilor multiple;
  • Nu am suficientă încredere.

Caracteristicile produsului:

  • Plombe albe, de culoarea dinților, care vor garanta un zâmbet superb!
  • Procedura se realizează cu anestezie – nu te doare nimic!
  • O plombă este simplu și ușor de aplicat– nu este o procedura care durează și te obosește;
  • Se pot realiza mai multe carii într-o singură ședința  – vizite puține și eficiente. 
O pacienta recentă a noastră a venit cu un molar (dinte posterior) la care avea sensibilitate dentară persistența și de 3-4 ani nu își rezolvase problema cu paște de dinți desensibilizante. Din cauza asta nu putea să mănânce și pe deasupra simțea dimineață un gust neplăcut din cauza că îi rămânea mereu mâncare între carii și gingie.

Ce aleg: o plombă temporară sau una definitivă?

Adesea mulți pacienți vin la noi cu o întrebare legată de cât de mult va rezistă plombă lor. În această situație le explicăm care sunt diferențele de cost și care este soluția ideală pentru ei. Pacienta noastră a venit la noi, și după ce i-am îndepărtat căria, sub plombă  am introdus  un material special (un Liner) care protejează de cald și rece. Nu a durut-o pe parcursul tratamentului și a avut nevoie de o singură ședința iar sensibilitatea s-a diminuat continuu până la dispariție în 7 zile. Acum mănâncă și zâmbește cu încredere!

Că să te înscrii și tu e foarte simplu: trebuie doar să ne suni pentru o programare și îți putem rezervă un loc cât mai curând și crede-ne, vei fi foarte, foarte impresionat! Sună bine?

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Prețul unei plombe dentare

Adevărată frumusețe a serviciului este că îți vei trata dinții afectați de carii și pe care nu îi puteai folosi când mâncăi, plombele vor fi albe și frumoase conferindu-ți un zâmbet frumos și încrezător, iar mirosul neplăcut din gură datorat cariilor dintre dinți o să dispară. Toate acestea fără că tu să fii nevoit să plătești o avere.

Doctorii noștrii, Rădulescu George (absolvent promoția 2010) și Rădulescu Daniel (tatăl sau) – în profesie de 42 de ani –  combină noutatea adusă de tinerețe cu experiență generației trecute, combinația fiind perfect echilibrată și câștigătoare.

Iar în ceea privește cabinetul nostru, el a fost deschis inițial în 1990 în zona Dristor, dar după succesul înregistrat ne-am mutat mai aproape de pacienții noștrii în zona Universității, lângă Piața Rosetti din anul 2003 până în prezent.

Începe prin acest cupon care nu îți va rezolva toate problemele dentare, dar va servi că un exemplu a ceea ce putem face pentru ține pe termen lung în sensul consulturilor de profilaxie și oncologie periodice gratuite pentru ține și familia ta, albiri dentare, lucrări dentare la prețuri accesibile prin discount-ul din promoția curentă.

Avem dotări corespunzătoare COVID-19 cu lămpi cu ultraviolete, bonete și botosi de unică folosință, dispensere cu gel dezinfectant și preșuri îmbibate cu clor, toate conforme cu legea.

Vino acum și începe prin pachetul de baza cu obturatie (plombă) și crede-ne, dacă vei fi pe jumătate pe cât de mulțumit știm că vei fi, cu siguranță vei deveni pacientul nostru fidel.

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...