Îți oferim

Plombă + Detartraj Dentar

Preț: 200 Lei

Mulți dintre pacienții din cabinet preferă că în momentul în care vin la noi să rezolve mai multe probleme cu care confruntă în același timp. Astfel, cele mai frecvente sunt reparațiile cariilor și detartrajul, care te vor ajută să ai un zâmbet mai strălucitor, mai frumos, iar durerea provocată de carii va dispărea imediat. Astfel, te vei putea întoarce la confortul de a mânca orice și la o sănătate dentară perfectă.

Caracteristicile produselor

  • Plombă definitivă, de culoarea dinților care îți va asigura un zâmbet superb!
  • Se pot lucra mai multe carii într-o singură ședința – vizite puține și eficiente;
  • Un detartraj este simplu și nedureros – se face ușor cu ajutorul unor anse speciale care nu afectează deloc smalțul;

Tehnologie ultrasonică – nu mai există disconfortul detartrajului manual, blocurile de tartru se îndepărtează blând și rapid prin vibrații de frecvența înalta care desprind ușor tartrul de pe dinte

Plombă și detratraj dentar pentru un zâmbet strălucitor

Doamna A.D. a venit la noi acum 5 ani cu un dinte spart despre care i se spusese că nu mai poate fi recuperat din cauza cariei foarte mari. Încercase să îl plombeze în trecut, dar plombele cădeau mereu din cauza dimensiunii mari. După ce i-am tratat dintele ne-am ajutat de canalele preparate că să îi putem întări plombă cu pivoți folosiți în cabinet, iar această construcție a rezistat până în ziua de azi.

Această avea de asemenea, probleme cu mirosul neplăcut al cavitații bucale. Se spală pe dinți de 4 ori pe zi și folosea ape de gură, dar din cauza că problema se datora cariilor existente și tartrului, halenă nu dispare. Ulterior, i-am tratat și cariile mai mari, și pe cele mai mici dintre dinți și tartrul, mai ales cel de la dinții de jos din față printr-un detartraj. Aceste două probleme făceau că mâncarea să rămână între dinți sau sub depozitele de tartru și să fermenteze, ducând la un miros neplăcut.

Pentru toate aceste proceduri pacienta a venit la cabinet de două ori și totul s-a desfășurat fără durere. Mai mult decât atât, estetică plombelor i-a oferit și un zâmbet încrezător de durata.

Adevărată frumusețe a serviciului este că îți va repara dinții afectați de carii și vei putea mai departe să mănânci normal, fără ajunge la riscul de a fi scoși. Tartrul îndepărtat îți va ajută respirația să redevină proaspătă și să dureze o zi întreagă fără să fie necesar să te speli pe dinți după fiecare masă.

În afară de acest serviciu îți punem la dispoziție servicii de albire dentară, consultații de profilaxie și oncologice periodice pentru ține și familia, lucrări dentare accesibile prin discount-ul oferit prin promoția această. Ne mândrim că suntem acolo pentru pacienți sprijinind-i pe tot parcursul procedurilor dentare, ghidându-i atât pe parcursul tratamentului și cât și la terminarea lui, urmărind evoluția împreună.

Doctorii noștri, Rădulescu George (absolvent promoția 2010) și Rădulescu Daniel (tatăl sau) – în profesie de 42 de ani – combină noutatea și inovația cu experiență generației trecute. Cabinetul nostru, el a fost înființat în 1990 inițial în zona Dristor, dar după succesul înregistrat l-am mutat mai aproape de pacienți în zona Universității, din anul 2003 până în prezent.

Avem dotări corespunzătoare Covid-19 cu lămpi cu ultraviolete, bonete și botoși de unică folosință, dispensare cu gel dezinfectant și preșuri îmbibate cu clor, toate conforme cu legea.

Începe prin acest cupon, care deși nu îți va rezolva toate problemele dentare cu siguranță va servi că exemplu a ceea ce putem face pentru ține pe termen lung. Suntem siguri că vei deveni clientul nostru fidel și ne vei recomandă și prietenilor tăi.