Acasă > Servicii > Implant

Implant dentar

Tot mai mulți oameni apelează la implanturi dentare atunci când din diverse cauze unul sau mai multi dinti nu mai pot fi salvati si se impune extractia acestora.

Acestea sunt o soluție pe termen lung, sigură și care nu va provoca deloc neplăceri celor care se gândesc la această metodă, ba din contra, va fi salvarea pe care poate o caută de foarte mult timp. Vei putea obține un zâmbet perfect strălucitor și vei putea mânca tot ce îți dorești fără probleme. 

Trei motive pentru care ai avea nevoie de un implant dentar:

  • Am un dinte lipsa și nu pot mânca din acest motiv;
  • Am un rest de dinte care mă doare și despre care mi s-a spus că nu poate fi recuperat;
  • Nu vreau o proteză dentară!

Trei frici pe care le am în ceea ce privește un implant dentar:

  • Cred că este dureros;
  • Unii pacienți resping implanturile dentare ;
  • Nu ar putea să mă ajute o lucrare mai mult?

Caracteristicile produsului:

  • Implant din titan israelian, tratat pe suprafață cu 2 straturi de Calciu-Fosfat – osteointegrare sporită;
  • Se folosește și în situații în care mai avem puțîn os – implantul are stabilitate și în condiții mai puțin favorabile;
  • Se poate pune o coroana provizorie imediat după înserare;
  • Un implant este pus că să te țină toată viață!

Domnul B.M. din Brașov a fost de curând la noi având doi dinți lipsă: unul în spatele gurii – îl împiedică să mănânce, iar celălat lângă canin – estetică fiind problema cea mai mare aici.

Încercase deja să mănânce pe partea opusă, dar cu timpul din cauza că folosea doar acea parte dinții au devenit sensibili din cauza presiunii care a făcut că gingiile să se retragă.

I-am spus că o splutie bună ar fi un implant dentar însă, era speriat procedura este durerosa, durează mult și auzise că unii pacienți resping implanturile.

Ce este implantul dentar?

Mulți dintre pacienți vin în cabinet cu preconcepții despre implantul dentar și de aceea noi le explicăm exact care este procedura și în ce constă această. I-am explicat și domnului B.M. că singurul disconfort normal va fi după procedura, însă medicația pe i-o vom da îl va liniști. De altfel, implanturile nu sunt respinse de organism, ci pur și simplu implantul nu a avut suficientă fixitate în os la înserare, sau ceva s-a întâmplat cu osul în timpul manoperelor de introducere a implantului.

A fost de acord și în aceeași ședința i-am pus ambele implanturi, iar pe cel din față i-am montat o coroana provizorie a două-a zi. Nu a simțit nimic pe tot parcursul procedurii, a putut să vorbească și să zâmbească liniștit la serviciu, iar în doar două luni de zile a avut și dinetele definitiv cu care să poată mânca.

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Câte ceva despre prețul implantului dentar!

Un implant dentar este pus pentru a te ține toată viață iar prețul platot pentru acest lucur nu va fi unul foarte mare, mai ales cu ofertele pe care le punem la dispoziție în cabinet. Că să beneficiezi și tu de această oferta este foarte simplu: trebui doar să comanzi acest cupon și apoi ne suni pentru a-ți face o programare. Cu ajutorul nostru vei putea să te bucuri de cele mai bune implanturi dentare la prețuri excelente.

Ține minte! Adevărată frumusețe a implantului este că nu afectează dinții vecini (cum este cazul lucrărilor dentare). Poate fi pus practic oriunde în gură, iar durata lui  poate fi o viață întreagă!

Apoi ce putem face pentru ține înafara de implant în sensul lucrărilor dentare de zirconiu BruxZir (rezistanta mare și estetică superbă) pe implant  – la un preț accesibil prin reducerea de pe cupon, verificări periodice, alte servicii de cosmetică: albiri dentare, igienizări periodice… aici putem cu adevărat să fim o valoare pentru ține și familia ta!

Permite-ne să ne introducem: suntem Rădulescu Daniel și Rădulescu George, tată și fiu, și activăm în domeniu de 40 de ani. Ne-am dezvoltat în tot ce înseamnă stomatologie și ne-am specializat pe chirurgie – implantologie, tratamentul bolii parodontale, estetică.

Iar în ce privește cabinetul nostru, acesta a fost deschis inițial în zona Dristor, în anul 1990, iar după succesul înregistrat l-am mutat mai aproape de pacienți în zona Universității, în 2003, unde activăm și în acest moment.

Avem dotări corespunzătoare Covid-19 cu lămpi cu ultraviolete, bonete și botosi de unică folosință, dispensere cu gel dezinfectant și preșuri îmbibate cu clor, toate conforme cu legea.

Începe cu puțin prin acest cupon, care nu îți va rezolva toate problemele dentare, dar va servi că exemplu a ceea ce putem face pentru ține pe termen lung.  Cu siguranță după o prima vizită, vei deveni pacientul nostru și ne vei recomandă și prietenilor. Sună ok? Vino, te așteptăm!

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...