Acasă > Servicii > Funnel gutieră

Gutieră Dentară

Actualmente 8 din 10 pacienți suferă de bruxism, iar soluția ideală pentru aceștia este o gutieră.  Pacienții noștri care inclesteaza sau își freacă dinții, se trezesc dimineață cu o senzație de tensiune în dinți, și astfel își dau seama că i-au ținut strânși. Se mai plâng de dureri dentare ocazionale și sensibilitate la rece, acru, dulce, mai ales la baza dinților, lângă gingie.

Asta se întâmplă pentru că smalțul „sare” și  formează un șanț, denumit „lacună cuneiformă”. Cel mai frecvent tip de Bruxism este cel nocturn, adică în timp ce dorm pacienții în mod inconștient fac acest lucru. 

Avantajele unei gutiere:

  • Gutierele de bruxism de ajută să nu îți mai toceșți dinții!
  • ​Elimina sensibilitatea dentară provocată de tocirea dinților și retragerea gingiilor!
  • ​ Este simplu și facil, un silicon subțire ușor de purtat, făcut special pentru arcadă ta!

Din ce este realizată o gutieră dentară?

Această este făcută dintr-un silicon special, subțire de 1-1,5 milimetri, rezistent la rupere sau forțele de sfâșiere care va împiedică dinții să vină în contact unii cu alții și să se tocească. Începe folosindu-te de această oferta pentru o gutieră dentară premium care va opri bruxismul și după ce o vei purta vei simți o diferența semnificativă în sănătatea dinților tăi.

Cum ți se pare ideea? Sună bine? Evident! 

Și adevărată frumusețe a gutierelor este că se mulează exact pe formă dinților tăi, pentru că acestea se realizează după mulajul luat în cabinet. Siliconul este special, făcut în America de către firma ultracunoscuta Ultradent, o companie americană care se află în fruntea produselor stomatologice de 40 de ani! Ultradent este lider inovativ al celor mai ingenioase gutiere de albire actuale. 

Permite-ne să ne introducem: suntem Rădulescu Dan Ovidiu și Rădulescu Tiberiu, tată și fiu, și activăm în domeniu de 40 de ani. De-a lungul timpului ne-am dezvoltat în tot ceea ce înseamnă stomatologie și ne-am specializat pe chirurgie – implantologie, tratamentul bolii parodontale și estetică dentară. Ne mândrim cu eficientă pe care o oferim pacienților, le oferim toată susținerea pe tot parcursul tratamentelor răspunzând tuturor solicitărilor acestora și urmărind evoluția lucrărilor pas cu pas.

În ceea ce privește cabinetul nostru, acesta a fost deschis inițial în zona Dristor, în anul 1990, iar după succesul înregistrat l-am mutat mai aproape de pacienți în zona Universității, în 2003, unde activăm și în acest moment.

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Care este prețul unei gutiere dentare?

Poți începe prin această această super-oferta la o gutiera dentară care va opri  tocirea dinților și sensibilitatea provocată de această pentru a-ți putea păstra un aspect frumos și normal al danturii.

Confecționăm gutiere de 10 ani în laboratorul propriu și până în acest moment nu am avut nici o plângere. Materialele furnizate de compania fondată acum 40 de ani de Dr. Fischer ne-au ajutat să oferim produse sigure și durabile. Și noi, și Dr. Fischer activăm în domeniul stomatologie de 40 de ani și ne mândrim cu faptul că urmărim post-tratament pacienții ascultând orice inconvenient și răspunzând oricărei solicitări apărute în urmă tratamentelor efectuate.

Care este cel mai rău lucru care se poate întâmplă? Ne place să le oferim pacienților noștri doar produse pe care să le folosească. Astfel, dacă nu te vei obișnui cu gutiera după  2-3 zile atunci îți vei primi banii înapoi garantat! Nu vrem să plătești ceva care nu folosești!

Spune la revedere nopților stresante pentru cei apropiați, senzației de tensiune, sensibilității de dimineață, mirosului neplăcut al cavitații bucale cauzat de resturile alimentare rămase între  dinți și pe care nu le poți îndepărta. Noi suntem soluția ta!

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...