Acasă > Servicii > Extracție

Extracție dentară

Atunci când un dinte nu mai poate fi salvat în niciun caz, dentiștii știu că trebuie să apeleze la o extracție dentară pentru a se asigura că ceilalți dinți nu au de suferit de pe urmă celui afectat.

Deși este una dintre ultimele soluții la care aceștia se gândesc, atunci când nu există o altă varianta, o extracție este ideală și cu siguranță va îmbunătăți viață pacientului. 

Caracteristicile serviciului:

  • Extracțiile resturilor dentare sunt necesare pentru a nu genera complicații precum abcese sau infecții cronice care erodează osul din jurul restului dentar;
  • Totul se face sub anestezie locală asttfel încât să nu simți nimic pe tot parcursul;
  • Post-extractional îți vei putea relua activitatea socială, vei putea merge la serviciu și te vei bucură de o stare lipsită de disconfortul creat de durere;
  • După ce ai scăpat de resturile dentare nefolositoare îți vei putea reface dantură ceea ce înseamnă că vei putea să mănânci eficient din nou și zâmbi cu încredere!

O pacienta a noastră I.D. , din București în vârstă de 42 de ani a venit cu două resturi dentare din două regiuni diferite ale gurii, dintre care unul durea foarte tare. Mai rămăsese rădăcina din el, și această făcuse în jurul ei un abces dentar foarte dureros.

Deși încercase cu antibiotice și antiinflamatoare, disconfortul s-a menținut o perioada lungă de timp. Ințial am încercat să vedem dacă restul de dinte se poate recupera, dar din păcate, caria era prea avansată.

Extracții dentare miltiple pentru confortul danturii tale

Ambii dinți ar fi trebuit extrași, astfel încât confortul în timpul mestecatului să se îmbunătățească semnificativ. I-am explicat că restul dentar trebuie îndepărtat că să scape de durere, și că extracția este o procedura simplă, care nu implică durere. Pacienta suferea de Hiperparatiroidism, o afecțiune care ar fi putut genera complicații, însă am aflat acest lucru când am consultat-o.

După o anestezie ușoară, i-am îndepărtat restul dentar și i-am dat un antiinflamator obișnuit pentru a elimina disconfortul de după, iar procedura a fost un succes. 

A venit după o luna că să-i facem o lucrare de zirconiu că să înlocuiască dintele lipsa, și apoi a dorit să i scoatem și al doilea rest unde i-am pus un implant imediat post-extracție, pe care am pus un dinte provizoriu două zile mai târziu. Și-a reluat activitatea socială în cea de-a două zi. 

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Cât costă o extracție dentară?

O extracție dentară este una dintre cele mai puțîn costisitoare proceduri stomatologice, iar la final te vei putea bucură de alimentele preferate fără probleme. Noi îți punem la dispoziție cele mai bune oferte pentru că tu să te bucuri de servicii de calitate. Că să beneficiezi de aceaste oferte este foarte simplu, trebuie doar să comanzi voucherul și apoi să ne suni pentru a-ți face o programare. După o prima consultație își vei dori să ne fi găsit mai devreme.

Adevărată frumusețe a procedurii este că faptul că nu vei simți deloc durere și te scapă de neplăceri.  Fie că vei ori extracția unui masele sau extracția unui molar de minte, ne vom asigura că procedura este una ușoară pentru ține. De asemenea, îți punem la dispoziție și alte servicii precum:  lucrări dentare ceramice și de zirconiu accesibile prin discount-ul oferit, implanturi sau tratamentul complet al oricăror alte probleme.

Permite-ne să ne introducem: suntem Rădulescu Daniel și Rădulescu George, tată și fiu, și activăm în domeniul stomatologiei de 40 de ani. Am reușit să dezvoltăm tot ce înseamnă stomatologie și ne-am specializat pe chirurgie – implantologie, tratamentul bolii parodontale, estetică. Iar în ce privește cabinetul nostru, acesta a fost deschis inițial în zona Dristor, în anul 1990, iar după succesul înregistrat l-am mutat mai aproape de pacienți în zona Universității, în 2003, unde activăm și în acest moment.

Avem dotări corespunzătoare Covid-19 cu lămpi cu ultraviolete, bonete și botosi de unică folosință, dispensere cu gel dezinfectant și preșuri îmbibate cu clor, toate conforme cu legea. Începe cu puțîn prin acest cupon, care nu îți va rezolva toate problemele dentare, dar va servi că exemplu a ceea ce putem face pentru ține pe termen lung.

Suntem siguri că vei deveni pacientul nostru și ne vei recomandă și prietenilor. Ce părerea ai?

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...