Îți oferim

Coroană zirconiu

Preț: 800 Lei pe dinte natural/900 lei pe implant

Coroana zirconiu Bucuresti - Te interesezi peste tot pe internet despre coroanele de ziconiu si nu esti hotarat ce sa faci? Dai tot felul de cautari de genul "dinti zirconiu" sau "coroana zirconiu pret"? Acum ai sansa sa afli totul despre dintii de zirconiu si coroane cititnd acest articol! Dar, si mai simplu ar fi, sa ne suni imediat pe telefonul afisat pe site si medicul nostru specialist iti va da o consultatie gratuita!

Coroana de zirconiu este una dintre cele mai cunoscute variante la care apelează toți cei care au un dinte spart sau au dinte lipsa, iar acest lucru îi împiedică să se bucure de alimentele preferate.

Odată cu evoluția tehnologiei stomatologice, din ce în ce mai mulți oameni au devenit din ce în ce mai dornici să lucreze la zâmbetul lor până acesta devine un element de diferențiere.

Trei motive pentru care trebuie să apelez la o coroana de zirconiu:

  • Am un dinte spart sau un nerv scos și o carie foarte mare;
  • Am o halenă;
  • Am un dinte lipsa, nu pot mânca

Trei motive pentru care mi-e frică să apelez la o dinti de zirconiu:

  • Coroanele dentare din zirconiu nu sunt estetice;
  • Prețul unei coroane dentare de zirconiu este prea mare;
  • Se poate rupe zirconiul pentru că procedura nu presupune metal.

Caracteristici produs:

  • Zirconiul este materialul momentului în protetică modernă!
  • Estetică și rezistență lui depășesc cu mult coroanele metalo-ceramice!
  • Zirconiul nostru American (Bruxzir), a fost testat prin lovirea cu ciocanul și a rezistat – vezi aici)
  • Zirconiul dentar a fost premiat produsul anului în stomatologie 2019 de către revista americană de profil Dental Advisor!

Servicii pentru cei care doresc să-și pună o coroana de zirconiu București

Pacienții noștri vin de obicei cu dinți rupți, iar daca le-am pune o plomba dentara aceștia s-ar rupe din cauza cariilor prea mari suferite. De multe ori unii dintre dinți au nervii scoși sau au avut complicații (abcese, parodontite).

Protejarea lor prin îmbrăcarea cu o coroana din zirconiu rezistentă este evident soluția pe termen lung.

De altfel, zirconiul face parte din categoria metalelor în tabelul elementelor chimice, dar culoarea lui este albă precum cea a dinților naturali. Rezistența sa însă este mai mare decât a metalului.

Doamna G.A. în vârstă de 40 de ani s-a prezentat cu dinții frontali afectați de carii, cu greutăți la mestecat și un aspect estetic dezastruos, amplificat de o mușcătura inversă.

După tratarea dinților, acesteia i s-a aplicat o lucrare totală  cu dinti de zirconiu integral Bruxzir care i-a îmbrăcat dinții și i-a restaurat zâmbetul!

Odată cu îmbrăcarea dinților s-a rezolvat și problema mirosului neplăcut din gură cauzat de multiplele carii mai ales cele ale dinților frontali. Pacienta a fost foarte mulțumită și ne-a recomandat mai departe în cercul ei de prieteni.

Care este prețul unei coroane de zirconiu?

Zirconiul nu este costisitor în comparație cu coroana metalo-ceramică, și dacă alegi să vii în cabinetul nostru vei beneficia de reducere ulterioară la alte coroane dentare.

Experiență noastră de peste 40 de ani în protetică și-a spus cuvântul, iar numărul pacienților mulțumiți a crescut de la o zi la altă, după cum se poate observă și din recenziile noastre.

Doctorii noștri, Rădulescu George (absolvent promoția 2010) și Rădulescu Daniel (tatăl sau) – în profesie de 42 de ani – combină noutatea adusă de tinerețe cu experiență generației trecute, combinația fiind perfect echilibrată.

Vino acum la cabinetul dentar din Bucuresti Stomă-Urgent că să beneficiezi de această ofertă limitată, și da-ne doar o șansă să te impresionăm.

Ce părere ai? Sună bine?

Cum ți se pare ideea? Sună bine, nu? Exact! Adevărată frumusețe a promoției este că vei beneficia de aceeași calitate a unui produs care în mod normal costă în jur de 800 de lei.

De altfel, putem face pentru ține multe altele, în afară de această coroana de zirconiu: albiri dentare, îngrijiri periodice la prețuri accesibile, consultații oncologice pentru ține și membrii familiei gratuite, implant dentar rapid la preț promoțional, aici vom putea fi o valoare pe termen lung pentru ține și familia ta!

Spune-ne sincer, dacă am fi fost dentiștii tăi și ți-am fi oferit tratamente eficiente și accesibile în ultimii 4-5 ani, ai fi fost de acord cu noi, nu? Exact! Știm că nu ne știi prea bine, pentru că nu avem încă o expunere masivă deocamdată.

Permite-ne să ne reintroducem: suntem Rădulescu Daniel și Rădulescu George și am deschis cabinetul din centru în 2003, după succesul pe care l-am avut cu un cabinet în zona Dristor.

Suntem specializați în chirurgie implantologica și tratamentul bolii parodontale și ne mândrim cu eficientă tratamentelor și livrarea consecvență a rezultatelor pe care pacienții le așteaptă de la noi.

Începe cu pași mici, prin acest cupon care deși nu îți va rezolva toate problemele, cu siguranță va servi că reper pentru alte tratamente și restaurări pe termen lung.

Hai, da-ne doar o șansă și crede-ne când spunem că vei fi atât de încât o să devii pacientul nostru fidel, și așa creștem noi că și cabinet.