Acasă > Servicii > Coroană zirconiu

Coroană zirconiu

Coroana de zirconiu este una dintre cele mai cunoscute variante la care apelează toți cei care au au un dinte spart sau au dinte lipsa, iar acest lucru îi împiedică să se bucure de alimentele preferate.

Odată cu evoluția tehnologiei stomatologice, din ce în ce mai mulți oameni au devenit din ce în ce mai dornici să lucreze la zâmbetul lor până acesta devine un element de diferențiere. 

Trei motive pentru care trebuie să apelez la zirconiul dentar:

 • Am un dinte spart sau un nerv scos și o carie foarte mare;
 • Am o halenă;
 • Am un dinte lipsa, nu pot mânca

Trei motiv pentru care mi-e frică să apelez la o coroana dentară de zirconiu:

 • Coroanele dentare din zirconiu nu sunt estetice;
 • Prețul unei coroane dentare de zirconiu este prea mare;
 • Se poate rupe zirconiul pentru că procedura nu presupune metal.

Caracteristici produs:

 • Zirconiul este materialul momentului în protetică modernă!
  Estetică și rezistență lui depășesc cu mult coroanele metalo-ceramice!
 • Zirconiul nostru American (Bruxzir), a fost testat prin lovirea cu ciocanul și a rezistat – vezi aici)
 • Zirconiul dentar a fost premiat produsul anului în stomatologie 2019 de către revista americană de profil Dental Advisor!

Pacienții noștrii vin de obicei cu dinți rupți, pe care dacă i-am plombă aceștia s-ar rupe din cauza cariilor prea mari suferite. De multe ori unii dintre dinți au nervii scoși sau au avut complicații (abcese, parodontite).

Protejarea lor prin îmbrăcarea cu o coroana rezistență este evident soluția pe termen lung.  

De altfel, zirconiul face parte din categoria metalelor în tabelul elementelor chimice, dar culoarea lui este albă precum cea a dintîi naturali. Rezistență să însă este mai mare decât a metalului.

Doamna G.A. în vârstă de 40 de ani  s-a prezentat cu dintîi frontali afectați de carii, cu greutăți la mestecat și un aspectul estetic dezastruos, amplificat de o mușcătura inversă.

După tratarea dinților, acesteia i s-a aplicat o lucrare totală de zirconiu integral Bruxzir care i-a îmbrăcat dintîi și i-a restaurat zâmbetul!

Odată cu îmbrăcarea dinților s-a rezolvat și problema mirosului neplăcut din gură cauzat de multiplele carii mai ales cele ale dinților frontali. Pacienta a fost foarte mulțumită și ne-a recomandat mai departe în cercul ei de prieteni.

Pentru mai multe detalii și sfaturi, nu ezita să ne contactezi

Care este prețul unei coroane de zirconiu?

Zirconiul nu este costisitor în comparație cu metalo-ceramică, și dacă alegi să vii în cabinetul nostru vei beneficia de reducere ulterioară la alte coroane, în valoare de 40%, adică vei plăti 500 lei pentru alte coroane de zirconiu!

Experiență noastră de peste 40 de ani în protetică și-a spus cuvântul, iar numărul pacienților mulțumiți a crescut de la o zi la altă, după cum se poate observă și din recenziile noastre.

Doctorii noștrii , Rădulescu George (absolvent promoția 2010) și Rădulescu Daniel (tatăl sau) – în profesie de 42 de ani –  combină noutatea adusă de tinerețe cu experiență generației trecute, combinația fiind perfect echilibrată.

Vino acum la Stomă-Urgent că să beneficiezi de această oferta limitată, și da-ne doar o șansă să te impresionam.

Ce părere ai? Sună bine?

Cum ți se pare ideea? Sună bine, nu? Exact! Adevărată frumusețe a promoției este că vei beneficia de aceeași calitate a unui produs care în mod normal costă în jur de 800 de lei.

De altfel, putem face pentru ține multe altele, în afară de această coroana de zirconiu: albiri dentare, îngrijiri periodice la prețuri accesibile, consultații oncologice pentru ține și membrii familiei gratuite, implanturi dentare la prețuri promoționale, aici vom putea fi o valoare pe termen lung pentru ține și familia ta!

Spune-ne sincer, dacă am fi fost dentiștii tăi și ți-am fi oferit tratamente eficiente și accesibile în ultimii 4-5 ani, ai fi fost de acord cu noi, nu? Exact! Știm că nu ne știi prea bine, pentru că nu avem încă o expunere masivă deocamdată.

Permite-ne să ne reintroducem: suntem Rădulescu Daniel și Rădulescu George și am deschis cabinetul din centru în 2003, după succesul pe care l-am avut cu un cabinet în zona Dristor.

Suntem specializați în chirurgie implantologica și tratamentul bolii parodontale și ne mândrim cu eficientă tratamentelor și livrarea consecvență a rezultatelor pe care pacienții le așteaptă de la noi.

Începe cu pași mici, prin acest cupon care deși nu îți va rezolva toate problemele, cu siguranță va servi că reper pentru alte tratamente și restaurări pe termen lung.

Hai, da-ne doar o șansă și crede-ne când spunem că vei fi atât de încât o să devii pacientul nostru fidel, și așa creștem noi că și cabinet.

Sună ok?

Programează-te chiar acum la o consultație

Calendar is loading...