Îți oferim

Coroană ceramică (portelan)

Preț: 600 Lei

Coroana metalo-ceramica in Bucuresti - Doriti sa aflati totul despre coroanele metalo-ceramice si ati cautat pe internet cuvinte de genul "coroana ceramica pret" sau "dinti portelan"? Atunci aflati totul de la noi, prin intermediul acestui articol, sau, si mai simplu, sunand la clinica noastra din Bucuresti progrmandu-va la medicul nostru specialist!

Pentru cei care au dantură foarte sensibilă, iar dinți lor se rup sau se sparg mai ușor există soluții stomatologice precum o coroana metalo ceramică care este adesea folosită pentru acest tip de probleme.

Fie că este vorba despre dinți care s-au spart și s-au fisurat, fie că este vorba despre unii care lipsesc cu totul, această coroana metal0-ceramica este varianta optimă pentru a înlocui spațiile libere și pentru a te bucură de un zâmbet minunat și încrezător.

Trei motive pentru care am putea avea nevoie de coroana metalo-ceramică:

 • Unul dintre dintîi mei s-a spart
 • Am făcut un abces la unul din dinți
 • Am unuii dinți lipsa și nu pot mânca nimic.

Trei motive pentru care să nu îți pui o coroana metalo ceramică:

 • Se vede metalul – de fapt, acesta nu este vizibil.
 • O coroana metalică este are preț prea mare – există atât variante și mai ieftine, cât și variante mai costisitoare, pentru că fiecare pacient să-și poată permite să-și îmbrace un dinte
 • Se cariază dintele care se află sub coroana– Niciodată. Înainte să fie îmbrăcat un dinte se îndepărtează orice carie, chiar și cea mai mică care ar putea evolua ulterior.
 • Mai bine un implant când lipsește un dinte? – Un caz trebuie privit în ansamblu. Dacă nu există os sau pacientul nu își permite financiar o adiție osoasă cu implant atunci puntea dentară (câteva coroane legate între ele) reprezintă soluția salvatoare!

Caracteristici coroana metalo-ceramică:

 • Unirea ceramicii (porțelanului) cu metalul este o legătură fiabilă demonstrată prin folosire timp de decenii.
 • Legătură dintre metal și ceramică este una foarte puternică care se realizează într-un cuptor special, care arde ceramică la 1200˚C.
 • În afară de protejarea integrității dintelui, coroana protejează, de asemenea și sensibilitate la rece, cald, dulce
 • Ceramicile actuale imită practic perfect smalțul dintelui, venind într-o variație de culori care să se potrivească fiecărui pacient!

Prețul unei coroane metalo ceramică - Cat costa?

O pacienta care vine constant în cabinetul nostru, A.M., în vârstă de 35 de ani, a venit cu dinții rupți care se datorau cariilor mari, o parte dintre ei și cu nervi scoși sau abcese dentare.

Pentru că dinții să reziste într-o asemenea situație, am ales să-i protejăm prin coroane metalo-ceramice, pentru că altfel aceștia s-ar putea rupe, chiar și plombati, și astfel, nu ar mai putea fi recuperați, necesitând o extracție.

Acest lucru a făcut posibilă unirea coroanelor între ele acolo unde erau dinți lipsa.

Coroanele metelo-ceramice au ajutat-o să facă asta, rezistență metalului fiind cea care împiedică orice presiune nedorită să treacă mai departe spre dinte.

Un lucru important de menționat este faptul că metalul nu este vizibil, coroana ceramica arată exact că un dinte natural.

 

Coroane metalo-ceramice - Prezentare caz concret

 

Pacienta noastră se temea că dinții se vor caria sub coroanele metalo-ceramice puse, însă un follow up ulteior, realizat după 5 ani nu a evidențiat practic nici o carie, întrucât înainte să fie îmbrăcați, de pe dinții ei s-au îndepărtat chiar și cele mai mici carii care ar fi putut evolua ulterior.

Inițial această ne-a întrebat dacă ar fi mai bine să pună implanturi dentare intr-o zi în locurile unde avea dinți lipsa, însă din cauza faptului că dinții aflați în vecinătate erau afectați și urmau să fie îmbrăcați, iar osul dintre ei era foarte îngust i-am explicat că un caz trebuie mereu privit în ansamblu, și ca o punte dentară o ajută mai mult în cazul ei.

Acum, pacienta noastră zâmbește și mestecă cu încredere, iar noi nu ne-am atins de lucrarea decât pentru igienizările periodice, care sunt absolut necesare.

Experiență noastră de 20 de ani de când am deschis cabinetul și-a spus cuvântul în acest caz iar numărul pacienților mulțumiți crește zi de zi. Acest lucru poate fi observat și din recenziile pe care le primim de la cei care apelează la serviciile noastre.

Servicii pentru cei care doresc să-și pună o coroana metalo ceramică în București

Doctorii noștrii , Rădulescu George (absolvent promoția 2010) și Rădulescu Daniel (tatăl sau) – care lucrează în domeniu de 42 de ani reușesc să combine noutatea adusă de tinerețe cu experiență generației trecute, combinația fiind una ideală.

Vino acum la Stoma Urgent și crede-ne, că după o prima consultație singură problema pe care o vei avea, va fi faptul că nu ne-ai găsit mai devreme!

Țineți minte, adevărată frumusețe a coroanelor metalo-ceramice este că sunt complet acoperite cu material de culoarea dintelui (porțelanul) și astfel dintele tău va fi protejat, te vei bucură de o masticație eficientă și un zâmbet frumos!

 

Coroanele metalo-ceramice sunt doar inceputul colaborarii noastre!

 

Ulterior, după ce îți vom pune această coroana metalo-ceramica, îți vom putea oferi consultații profilactice gratuite și oncologice preventive, cosmetizare prin albire dentară, implanturi dentare și o întreținere regulată la prețuri accesibile prin reducerile ulterioare de care vei beneficia. În acest caz putem fi cu adevărat o valoare pentru ține și familia ta!

Ne-am specializat în chirurgie și profilaxie, cunoaștem cauzele principale actuale și reale pentru debutul bolii parodontale, iar experiență noastră de peste 40 de ani aduce un aport esențial în tratamentul acestor afecțiuni.

Deschiderea cabinetului din Piață Rosetti în anul 2003 a venit după succesul pe care l-am avut cu precedentul cabinet în zona Dristor, pacienții noastri de atunci fiind și cei care vin în continuare din zona Dristor pentru a se trata la noi!

Încearcă asta! Începe cu pași mici prin acest cupon, cu care nu îți vei rezolva toate problemele, dar care cu siguranță va servi că etalon pentru o viitoare colaborare și crede-ne, odată ce vei încerca serviciile noastre, vei fi foarte impresionat și mulțumit. Ce părere ai?