SERVICIILE NOSTRE

Ce îți putem oferii

Ești doar la un pas ca să afli cum Îți poți obține dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

RECENZII

Ce spun clienții noștri

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

Constantin Radu
Constantin Radu
22 Martie 2023
Extra bine a fost aici, la stoma urgent. Am fost cand renuntasem la ideea de a mai avea dinti pentru ca nu erau bani. Dar prin oferta asta de la servici (nu-mi.vine sa cred) am pus 9 implanturi , 1000 de lei fiecare, si acum urmeaza sa pun o dantura noua, incredibila. Va multumesc si va stimez ca sunteti binefacatori si lucrati super. Doamne ajuta!
Leana Cioc
Leana Cioc
20 Martie 2023
Romanii au talent și în domeniul asta, să facă aceste campanii extraordinare pentru noi. Am beneficiat și eu de campania domnului doctor cu implant 1000 de lei și am pus 10 implanturi! Zero dureri
Onita Stancila
Onita Stancila
17 Martie 2023
Felicitări pentru campania dvs. Am primit-o la servici și eu și colegii mei și am venit imediat. Pare o ocazie de necrezut. Eu am pus 8 implanturi la partea!de jos unde numai aveam nici un dinte și acum urmează sa am o DANTURA COMPLETA de nu cred ca am avut de când țin minte. Mulțumesc echipei și în special domnului doctor Radulescu pentru oportunitatea extraordinara! 1000 de de lei pentru un implant pentru mulți dintre noi !
Dana Stanciu
Dana Stanciu
17 Martie 2023
Sa aveti o zi bunaFoarte multumita, am pus 4 implanturi aici si s-au respectat toate promisiunile cu pret durata etc. Foarte prompti si eficient domnul doctor in operatii. Mai ales fericita ca nu m-a durut, bravo!
Bogdan Stelian
Bogdan Stelian
14 Martie 2023
Mulțumiri clinicii pentru seriozitate și dedicare. Mi-a pus domnul doctor 8 implanturi și deși mi-era teama am parcurs bine operația și nu m-am durut, asta m-am bucurat cel mai mult. Respecta prețul promis pe care l-am văzut în oferta dansului și pe care au văzut-o și colegii mei de la servici, cu 1000 de lei. Vă mulțumesc că mi-ti dat o nouă șansă la o dantura care nu mai credeam că o să o recapăt!
Geogescu Maria
Geogescu Maria
13 Martie 2023
Am pus 15 implanturi aici prin oferta cu 1000 de lei. Este ce se zice. Acum aștept lucrarea și voi recăpăta o dantura pierduta, abia aștept. Îl recomand pe domnul doctor ca este profesionist lucrează repede, bine, și nu te costa niște preturi de te miri de unde le scot medicii. Mulțumesc Stoma Urgent și dr. Rădulescu Tiberiu pt tot!
Ileana Negoita
Ileana Negoita
10 Martie 2023
Foarte multumita de serviciile cabinetului si de domnii doctori. Mi-am facut o lucrare si doua implanturi, ambele au mers foarte bine și arata superb. Va recomand cu drag si incredere pentru oricine vrea sa beneficieze de servicii foarte bune si la pret foarte bun.
OVIDIU STOIAN
OVIDIU STOIAN
8 Martie 2023
Am fost la domnul doctor Radulescu si îl recomand din toată inima. Am pus 8 implanturi la dansul, care au durat o ora și ceva cu tot cu anestezie. Nu m-a durut nimic și voi face și partea de jos acum. Felicitări ca ați reușit să faceți acest serviciu accesibil, Dumnezeu sa va ajute în continuare!
Laurentiu Savu
Laurentiu Savu
6 Martie 2023
Bravo domnului doctor, lucrează profesionist și eficient. Am făcut doua operații la dansul pana acum și ambele au decurs foarte bine. Cost perfect pt bugetul meu și bine lucrat. Personal drăguț și un cabinet curat și "sigilat". Felicitari
petrus ganea
petrus ganea
6 Martie 2023
Foarte mulțumit de servicii și mulțumesc companiei ca ne-a oferit acest beneficiu. Lucrează calitativ cabinetul și oferta aceasta cu 1000 de lei este imbatabila efectiv. Nu mai visam la dinti la ce buget aveam, dar acum voi avea din nou. Am. Pus 9 implanturi aici și sunt foarte mulțumit ca nu m-a durut, aveam o frica... Mulțumesc echipei dvs!