SERVICIILE NOSTRE

Ce îți putem oferi

Ești doar la un pas ca să afli cum Îți poți obține dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

RECENZII

Ce spun clienții noștri

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

Silvia Marchidan
Silvia Marchidan
25 Aprilie 2024
Am pus dintii mei frumosi pe implanturi la domnul doctor Tiberiu. Sunt foarte incantata de ei. Nu sunt mancacioasa de fel, dar cu dintii astia acum imi vine sa tot mananc. Vreau sa felicit intreaga echipa, lucrurile decurg foarte bine de la consultatie, pret, tratament si mai ales... DINTI ????. Multumesc din suflet!
Cristian Irod
Cristian Irod
25 Aprilie 2024
Am pus toată partea de sus, implanturi, la domnul doctor. Nu sunt dureri sau știu eu ce lucruri cu care te sperie unii pe internet. Nu mai credeți toate bazaconiile, sa pui implanturi nu este greu. Eu am făcut toată partea de sus într-o ședință. Or fi și cazuri mai grele, nu zic, dar mă bucur că am apelat. Urmează să fac și partea de jos acum. Mulțumesc, domnul doctor!
mioara visean
mioara visean
23 Aprilie 2024
Foarte multumita de servicii. Mare afacere ca sa zic asa. Sa iti pui toata gura si sa nu simti ca ti-ai dat si casa :)) Pt cine se intreaba, pretul este real, eu am beneficiat de el, am facut 8 implanturi prin oferta domnului doctor, nu m-a durut, si nu am avut vreo problema. Meserias!
Gheorghe Florea
Gheorghe Florea
23 Aprilie 2024
Foarte fericit ca am ales Stoma Urgent! Am pus implanturi și dinți la un super preț și sunt ce trebuie! Este adevărată oferta, bravi!
Elena Andreescu
Elena Andreescu
19 Aprilie 2024
Am pus 8 implanturi aici, la Stomă Urgent! Recomand cu încredere, prețul este cel din reclama, și totul corespunde! Felicitări!
Georgia Cretu
Georgia Cretu
19 Aprilie 2024
Mal bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici, este profesionista și domnul doctor lucrează excelent. Am fost bine îndrumat de la consultație și pana la implanturi. Am pus aproape toată gura și pot sa spun ca este ceea ce promite domnul doctor în prezentările sale. Mai ales prețul este cel de 1000 de lei la implant. Va mulțumesc din suflet!
Vasilica Stamin
Vasilica Stamin
16 Aprilie 2024
Foarte bine, de la planul de tratament și pana la dinti. Corect și prețul, cel promovat la dânșii pentru implant și dinti. Faceți mulți oameni fericiți, să vă dea Dumnezeu sănătate și sa sporiți. Eu sunt foarte mulțumită și va recomand!
Simona Nuta
Simona Nuta
12 Aprilie 2024
Sunt de acord cu ce scrie toata lumea, si eu am facut toata partea de jos la domnul doctor. Este sotul unei verisoare de-a mea si asa am ajuns la dansul. Lucreaza foarte bine si are acest pret senzational cu 1000 de lei la implant. Nu mai gasesti, si sa fie si ceva bun. Recunoscatoare, multumesc