SERVICIILE NOSTRE

Ce îți putem oferii

Ești doar la un pas ca să afli cum Îți poți obține dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

RECENZII

Ce spun clienții noștri

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

florin bantas
florin bantas
28 August 2023
Sânt foarte mulțumit de ei
Mariamoscaliuc@gmail.com Mariana
Mariamoscaliuc@gmail.com Mariana
25 August 2023
Va multumesc din suflet pentru tot! Am in sfarsit sansa unor dinti dupa 15 ani pe care sa ma bazez. Recomand tuturor care vor sa isi recapete dantura sa isi puna dinti pe implant la.domnul doctor Radulescu Tiberiu. Oferta dansului este si buna financiar si calitativa. Am pus 10 implanturi la dansul sincu aditie de os, a mers usor operatia si acum urmeaza dintirorii. Abea astept! Felicitari pentru tot ce faceti. Mai ales in vremurile astea cu scumpiri sunteti o OAZA de perspectiva pentru cine sufera cu dantura. Succes pe mai departe!
Oleksandr
Oleksandr
17 Iulie 2023
Everything was perfect. Thank you!
Gheorghe Nistor
Gheorghe Nistor
30 Iunie 2023
Profesioniștii
Gina Anton
Gina Anton
22 Iunie 2023
Eu sunt foarte mulțumit, am pus 19 implanturi in total, in două ședințe, nu m-a durut și am venit direct la operatie după ce am fost consultat online. Lucrurile au mers exact cum a prezis domnul doctor, fara probleme, mulțumim!
Marin Streche
Marin Streche
7 Iunie 2023
Mi-am pus 6 implanturi,n-am simțit durere. Prețul de 1000 de lei pe implant este real!
Bogdan Braescu
Bogdan Braescu
31 Mai 2023
Astazi am terminat lucrarea definitiva la maxilar. Multumesc domnilor doctori Tiberiu Radulescu si Florin Druga, nu neaparat in acesta ordine. Recomand din tot sufletul celor care nu mai au dinti deloc sa apeleze cu incredere. Multumesc! Sunteti adevarati profesionisti!!!
Roza Ciobanu
Roza Ciobanu
31 Mai 2023
Un cabinet minunat unde am pus implanturi prin oferta domnului doctor Rădulescu, 9 la număr (nu-mi vine sa cred când spun asta). Sunt foarte fricoasa de fel și nu ma vedeam făcând 2 implanturi, cu atât mai mult 9. Prețul este corect și cel care este în oferta, 1000 de lei. Îl recomand pe.domnul doctor și ii mulțumesc din suflet pentru tot.
Rusana Mihalache
Rusana Mihalache
12 Mai 2023
Și eu am pus tot 9 implanturi la clinica :) cine se aseamănă se aduna. La fel, fără probleme, și fără sa ma doară. Costul de 1000 de lei per implant este pe bune și toți care au primit oferta au beneficiat. Bravo și sa aveți succes și mai mare decât deja aveți!