Implant dentar din titan israelian

Pierderea dinților naturali a fost întotdeauna un eveniment extrem de neplăcut atât pentru funcția masticatorie, cât și pentru estetica gurii 

A avea un dinte lipsă prea mult timp implică riscuri, întrucât dinții vecini încep să „se miște”, nefiind susținuți. Desigur, asta înseamnă că zâmbetul tău nu va fi la fel de frumos ca înainte, dar din păcate dinții deplasați și deformați pot provoca și probleme mai grave, care uneori necesită tratamente ortodontice complexe. 
Cu toate acestea, există o soluție optimă pentru pacienții care au pierdut unul sau mai mulți dinți: implanturile dentare din titan israelian utilizate de clinica stomatologică Stoma Urgent. 

Ți-ai pierdut toți dinții și vrei să-ți recapeți zâmbetul?

Vei fi surprins de câte probleme sunt rezolvate atunci când alegi sănătatea dinților! 

Zâmbetul este cartea de vizită a unui om și, totodată, prima trăsătura fizică pe care oamenii o observă. Din acest motiv și cu atât mai mult în societatea actuală, unde imaginea este atât de importantă, este necesar să poți zâmbi cu încredere. 

Stoma Urgent îți garantează o dantură perfectă! Cu ajutorul implanturilor dentare din titan israelian, vei prinde încredere și siguranță!  

În cadrul clinicii stomatologice Stoma Urgent se realizează inserare de implanturi dentare din titan israelian. Aceasta este o procedură de ultimă generație, cu ajutorul căreia obții dinți perfecți, fără pic de durere! În acest sens, cea mai mare problemă orală care oferă o imagine negativă și care jenează cel mai mult o persoană, pierderea dinților, este rezolvată imediat. 

Clinica stomatologică Stoma Urgent a înregistrat progrese uriașe în domeniul stomatologiei și, odată cu implanturile din titan israelian, a redat zâmbetul a mii de pacienți 
Implanturile dentare sunt o metodă de ultimă generație pentru înlocuirea dinților lipsă prin implantarea unui șurub de titan israelian introdus în rădăcina dintelui. Implanturile dentare realizate din titan israelian, ca rădăcină artificială introdusă stabil în os, sunt capabile să susțină eficient cavitatea bucală și sunt extrem de tolerate de către pacient. 

În funcție de necesități, este posibil să se introducă unul sau mai multe implanturi, să se înlocuiască un singur dinte sau mai mulți dinți de pe arcadă. În cele din urmă, implanturile dentare din titan israelian servesc la restabilirea esteticii, foneticii și a funcției masticatorii ale pacientului care se confruntă cu dinți lipsă.  

Este deja cunoscut: nevoia pacienților de a apela la implanturi necesită o pregătire deosebită și o experință profundă 

Pe lângă acest aspect legat de pregătirea profesională, există un alt factor la fel de decisiv pentru succesul intervenției: utilizarea unor sisteme excelente, realizate cu materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate de producție. Clinica stomatologică Stoma Urgent dispune de dispozitive și materiale de ultimă generație care asigură o integrare optimă a implantului cu osul implicatMajoritatea pacienților acestei clinici care au apelat la inserarea implanturilor din titan israelian susțin că, pe lângă profesionalismul medicilor dentiști implantologi, un factor absolut decisiv este calitatea implanturilor utilizate. 

În segmentul stomatologic, contribuția medicilor dentiști ai clinicii Stoma Urgent a făcut posibilă îmbunătățirea perfomanței clinice, prin dezvoltarea de soluții ultramoderne, grație cărora a crescut semnificativ eficiența tratamentelor pacienților 

Astăzi, implanturile dentare din titan israelian sunt considerate de mulți ca fiind cele mai bune la nivel internațional. În timpul producției, implanturile dentare din titan israelian trec prin procese speciale și teste precise, care le fac extrem de sigure și eficiente. Timpul de producție este mai mare decât standardele mondiale, tocmai pentru a asigura o calitate superioară.  

Cum se realizează implanturile dentare din titan israelian?  

Sunt fabricate din titan, un metal utilizat pe scară largă în chirurgie datorită neutralității sale biologice, biocompatibile și bine tolerate de corpul uman. Suprafața lor este aspră pentru a crește și, de asemenea, accelera posibilitatea de integrare a osteointegrării (adică a încorporării totale în structura osoasă).  

90% din implanturile israeliene sunt fabricate din titan 23, o gradare a titanului care face cu adevărat diferența față de restul de pe piață, căci cea mai înaltă gradare a titanului utilizat pe scară largă este de doar 5. 

Titanul folosit de medicii dentiști ai clinicii Stoma Urgent este biocompatibil  

Acest lucru permite osului maxilarului care primește implantul să nu-l perceapă ca pe un corp străin și să-l respingă. Un alt aspect care contribuie la superioritatea implanturilor dentare din titan israelian este prezența unei suprafețe aspre și poroase, precum și decontaminarea ALS. Această caracteristică este decisivă pentru implantarea însăși. Celulele din jurul implantului pătrund în microporii săi și le pătrund, devenind un întreg. Acest lucru permite o fixare absolut fermă și mai naturală a implantului. Un alt aspect fundamental este simplitatea în procedura de inserare a implantului.  

De ce să alegi implanturile dentare din titan israelian? 

Scopul principal al unui implant dentar din titan israelian este acela de a înlocui dintele extras de la nivelul arcadei maxilare sau mandibulare. Realizat în timp util, tratamentul restaurator cu implant dentar asigură redobândirea atât a funcționalității, cât și a fizionomiei, eliminând riscul ca pacientul să dezvolte diferite probleme dentare post-tratament. 

Nu mai amâna vizita la medicul stomatolog! Apelează cu încredere la implanturile din titan israelian utilizate de medicii dentiști ai clinicii Stoma Urgent: https://stoma-urgent.ro/contact/

Alege clinica stomatologică Stoma Urgent și beneficiază de tratamente restauratoare moderne cu ajutorul implanturilor dentare din titan israelian!