Implanturile dentare din titan israelian – 5 motive pentru care trebui să alegi clinica Stoma Urgent

La clinica Stoma Urgent, sănătatea ta bucală este pe mâini bune! 

Dacă ți-ai pierdut dinții, cu ajutorul implanturilor dentare din titan israelian îți poți recăpăta zâmbetul!  

Ai pierdut mai mulți dinți și dorești să îți remediezi în cele din urmă situația? Nicio grijă, Stoma Urgent te ajută să obții zâmbetul ideal într-un timp scurt! A avea o dantură frumoasă este fundamental în societatea actuală. Imaginea este foarte importantă și este necesar să poți zâmbi cu încredere și fără teama că ceilalți vor râde de tine. 

Nu mai suferi din cauza lipsei dinților! Este timpul să zâmbești cu încredere! Implanturile dentare din titan israelian au multe beneficii care depășesc toate celelalte tehnici de înlocuire a dinților, precum proteza 

Cu ajutorul clinicii stomatologice Stoma Urgent și cu implanturile dentare din titan israelian vei putea: 

 • Să îți recapeți din nou zâmbetul: chiar și un singur dinte lipsă îți poate compromite zâmbetul, afectându-ți astfel negativ încrederea și stima de sine. Acest lucru nu se răspândește doar în sfera socială, ci și la locul de muncă! 
 • Medicii stomatologi ai clinicii Stoma Urgent vor face ca implanturile dentare din titan israelian să fie indistincte de dinții înlocuiți. După plasarea lor, pacienții se simt adesea ca și cum nu ar fi pierdut niciodată un dinte sau mai mulți dinți, după caz. 
 • Cu implanturile din titan israelian vei putea să mănânci și să vorbești în mod normal. Capacitatea de a mesteca și vorbi corect poate fi grav afectată de dinții lipsă.  
 • Deoarece implanturile dentare din titan israelian oferă tot sprijinul de care are nevoie gura, sunt capabile să funcționeze ca niște dinți naturali. Iar tu te vei bucura de o stimă de sine ridicată! 
 • Prin restabilirea completă a funcției de a mușca, implanturile dentare din titan israelian îți permit să poți mânca toate alimentele pe care le iubeai anterior, dar nu le puteai mânca din cauza lipsei dinților.   

Sănătatea ta dentară contează cel mai mult, iar medicii dentiști ai clinicii Stoma Urgent au o vastă experință în sectorul stomatologic. Ei îți pot garanta zâmbetul mult visat! 

Întotdeauna orientați către satisfacția pacienților, medicii dentiști ai clinicii Stoma Urgent oferă tratamente dentare de calitate și cuprinzătoare. Sănătatea ta dentară este de neprețuit și, tocmai din acest motiv, medicii nostri te încurajează să nu mai amâni implantul.

Lipsa dinților poate provoca disconfort, de la dureri la îmbătrânirea prematură a feței și până la o digestie slabă din cauza  neputinței de a mesteca corect.  

Bucură-te de beneficiile sănătății orale îndelungate și durabile cu Stoma Urgent! 

Implanturile dentare din titan israelian sunt capabile să înlocuiască dinții lipsă, fără a afecta sau deteriora dinții adiacenți. Tehnicile tradiționale pentru înlocuirea dinților lipsă, cum ar fi punțile dentare, necesită „sacrificarea” celorlalți dinți. 

Implanturile dentare nu afectează în niciun fel dinții sănătoși adiacenți. În plus, prin înlocuirea rădăcinii dintelui lipsă, acestea oferă maxilarului aceeași forță de mestecare.  

Stoma Urgent nu dorește ca prețul tratamentului tău dentar să te împiedice să fii sănătos și, prin urmare, îți oferă posibilitatea plății în rate 

De asemenea, la Stoma Urgent vei găsi toate specializările dentare 

Stoma Urgent oferă un serviciu cuprinzător tuturor pacienților. Din acest motiv, există specialiști în toate ramurile dentare. 

 • stomatologia generală:
 • implantologie,
 • ortodonție, 
 • profilaxie, 
 • endodonție, 
 • estetică (albire a dinților).

  Pe scurt, tot ce poate avea nevoie cavitatea ta bucală poate fi găsit la Stoma Urgent. 

La Stoma Urgent vei găsi cele mai bune prețuri  

Programează-te la o consultație și descoperă o experiență centrată pe pacient în clinica stomatologică Stoma Urgent