Exista stomatologie accesibila?

Pare un vis, dar ea exista. Un tanar medic stomatolog a reusit sa faca stomatologia (si mai ales implantologia) accesibile.

In momentul de fata pune implanturi dentare cu doar 1000 de lei. Judecand dupa recenziile de pe Facebook si Google se pare ca toata lumea are cuvinte de lauda la initiativa lui. Intrati aici implant dentar Bucuresti si descoperiti implanturile dentare la un pret accesibil!

Cine este? Domnul doctor se numeste Tiberiu Radulescu si are cabinetul in Bucuresti, la Piata Universitatii. Este in domeniul implanturilor dentare de ani de zile si spune ca a inceput stomatologia exact cand era criza financiara de acum 10 ani.

Obligat sa faca ceva ca sa aduca pacienti, a facut vouchere. Le mai stiti? Cuponiada! O gramada de servicii la pret mic pentru fidelizarea clientului.

Avand succes cu plombite, detartraje, lucrari, si-a dat seama ca problema arzatoare a oamenilor este ca au dinti lipsa. Pentru ca nu vroia sa „strice” dintii buni ai pacientului ca sa faca lucrari pentru dintii lipsa,  s-a orientat catre implanturi.

Implanturi dentare de la firma Nova Implants

Avand deja o clientela formata in spate a reusit sa convinga o firma de implanturi dentare israeliene (Nova Implants) sa ii furnizeze implanturi la un pret unic astfel incat sa poata sa atraga multi clienti doritori sa isi faca o gura intreaga fara sa cheltuie o avere. Adica sa devina accesibil!

Si ce credeti ca s-a intamplat? S-a spart conducta cu clienti se pare, pentru ca de atunci si pana azi a reusit sa renunte complet la orice alt tratament din stomatologie si pune doar implanturi. De dimineata pana seara. Are 3-4 operatii pe zi, fiecare cu 8 implanturi in medie. Daca facem un calcul rezulta aproximativ 25 de implanturi pe zi! Impresionant!

„Cand am inceput multi au spus ca nu o sa ma creada nimeni ca produsul este bun pentru ca il dadeam la un pret asa mic. Dar adevarul este ca exact acelasi implant dentar este taxat in alte clinici cu 500 de euro! De aceea si oamenii au vazut ca este bun si au recomandat rude si prieteni si astfel am ajuns la o clientela destul de mare care mi-a permis sa achizitionez implanturi la un pret unic, exclusiv pentru mine. Practic sunt client premium si am prioritate la orice comanda!”

Un implant dentar la preturi accesibile

Asta spune tanarul doctor care afirma ca pe langa pretul implantului dentar, ofera si preturi accesibile pentru dintii care se pun pe implanturi. Doar 700 lei costa un dinte pe implant la el, in timp ce media de piata este cel putin 1000 de lei pentru un dinte pe implant. La care se adauga urmatoarea „smecherie”, ii spune el:

„Pentru ca totul sa fie cu adevarat accesibil si flexibil financiar pentru pacienti, le-am oferit ocazia de a purta lucrari provizorii pana la danturile definitive. Adica pacientii isi pun implanturile, se face o lucrare provizorie care costa infim mai putin decat cea definitiva (700-800 lei), si pacientii stau cu provizoria cat au nevoie pana au banii pentru lucrarea definitiva.

In plus, le ofera planuri diferite de tratament adaptate la bugetul lor. Spre exemplu sunt doua optiuni pentru o arcada fara dinti: 8 implanturi si 14 dinti, sau 6 implanturi dentare si 12 dinti. Si el va poate spune ce os aveti, cum se pot pune si mai ales, cum se pot ocoli aditiile de os.

Am profitat de interviu ca sa mai aflu ce inseamna un plan de tratament corect si iata ce am aflat!

Clinica se mandreste ca a dezvoltat un fel de a pune implanturile care ocoleste nevoia de a face aditii de os. Stiti ce sunt? Se pune os sub gingie cand osul este ingust, mic, sau insuficient. Si face altul nou. Dar nu este la fel de bun ca osul original, cam te umflii de la aditii, costa in plus, si ...dureaza mult pana se osifica : 6 luni de zile trebuie sa stati pentru o aditie de os. In comparatie cu 2 luni pentru implanturile fara aditie.

Doi medici lucreaza pentru implanturile tale dentare

Daca mai ai si 2 aditii la o arcada, si trebuie facute in doua sedinte, te-a gasit „norocul”. Stai cate 6 luni pentru fiecare operatie in parte. Dar acum nu mai e nevoie. Implanturile se inclina, se pun la un anumit unghi si pacientul ocoleste nevoia de aditii! Grozav, nu? Vedeti in rubrica din site mai multe detalii.

Relatia tata-fiu dintre cei doi medici care lucreaza impreuna in clinica este una cu care tanarul Tiberiu se mandreste, spunand ca a invatat tot ce se poate de la tatal sau.

„Pentru mine tata este un mentor si model. Mi-a spus demult, cand incepeam in stomatologie, sa fac meserie practica si la obiect.Sa nu ma lungesc cu tratamentele de dragul de a face bani in sedinte lungi si costisitoare.

Sunt garantate implanturile dentare?

Daca mai ai si 2 aditii la o arcada, si trebuie facute in doua sedinte, te-a gasit „norocul”. Stai cate 6 luni pentru fiecare operatie in parte. Dar acum nu mai e nevoie. Implanturile se inclina, se pun la un anumit unghi si pacientul ocoleste nevoia de aditii! Grozav, nu? Vedeti in rubrica din site mai multe detalii.

Relatia tata-fiu dintre cei doi medici care lucreaza impreuna in clinica este una cu care tanarul Tiberiu se mandreste, spunand ca a invatat tot ce se poate de la tatal sau.

„Pentru mine tata este un mentor si model. Mi-a spus demult, cand incepeam in stomatologie, sa fac meserie practica si la obiect.Sa nu ma lungesc cu tratamentele de dragul de a face bani in sedinte lungi si costisitoare.

Se pot face lucrari provizorii pe implanturi?

Cea mai buna formula pentru implanturi este sa fie lasate in pace sub gingie sa se osifice. Insa trebuie sa avem niste dinti dupa ce punem implanturi la persoanele care nu au deloc dinti cu care sa manance, si sigur ca se poate!

Dar,  ca sa stiti, nu este o procedura standard punearea unei lucrari provizorii imediat dupa operatie pe implanturile puse. Exista un element de risc despre care nu se vorbeste in reclamele care se fac (ar fi si necomercial sa se spuna), dar Dr. Tiberiu spune ca stie despre aceste esecuri si ca , conditia pentru ca un implant sa primeasca o lucrare provizorie este ca implantul dentar sa fie suficient de fix in os. Ai fixittate buna, ai provizorie. Daca nu, lasa implantul in pace sub gingie sa se osifice.

Osul de la partea de jos este mai bun calitativ decat cel de la partea de sus, care este mai buretos, mai spongios, moale. De aceste lucruri trebuie sa se tina cont pentru o lucrare provizorie.

Consultatii gratuite pentru implantul tau dentar

Cabinetul, si mai ales domnul doctor Tiberiu isi mai atrag clientii oferind consultatiile gratuit! Tot ce trebuie sa faca pacientul este sa aiba o radiografie panoramica si sa vina in cabinet pentru ca domnul doctor sa ii arate care este solutia cea mai potrivita cost-beneficiu pentru cazul fiecaruia!

Pentru pacientii care sunt din provincie a dezvoltat chiar sistemul consultatiilor online, adica pentru a nu face un drum lung doar pentru o consultatie, Dr Tiberiu primeste radiografiile pe e-mail sau, cel mai des pe WhatsApp, le marcheaza cu desene direct pe radiografie si ii suna in acelasi timp ca sa le explice. Practic discuta amandoi cu radiografiile in fata!!

Si o face cu 97% precizie (dupa spusele dansului). Rareori a avut nevoie de un detaliu pentru confirmare. Trebuie doar o radiografie panoramica. Ani de experienta si 3-4 operatii pe zi facute sistemtic, zi de zi, vin in sprijinul afirmatiilor sale.

Intr-o nota de inchidere, daca sunteti in situatia neplacuta de a „manca cu gingiile”, doar moale si nemestecat, sau stati cu proteze care „joaca” in gura si pe gingii si nu stau fix, aruncati o privire pe link-ul domnului doctor si sunt convinsa ca veti gasi solutia buna si mai ales accesibila care sa va schimbe imaginea si viata, pentru ca o mare parte din timpul nostru...zambim si mancam! De multe ori in acelasi timp.

Si voi puteti incepe din nou sa va afisati dintii, si mai ales sa ii folositi pe altceva decat supe si piureuri. Re-invatati sa zambiti si sa va simtiti apreciati de oamenii din jur, este important pentru om sa aiba o stima de sine si sa se simta bine in pielea lui si „in dintii lui”.

Faceti un pas spre bine, sanatatea si aspectul dvs. va va multumi! Cu bine si succes in schimbarea vietii dvs., sunteti la doar un pas!