Doctorii tăi stomatologi

Suntem Radulescu Dan Ovidiu si Radulescu Tiberiu

Tată și fiu, împreună te vom ajuta să îți recapeți încrederea în tine și în dinții tai!

Punem toate tipurile de lucrări, de la ceramici clasice, la ceramici pe zirconiu, zirconiu monolitic (integral – BruxZir – produsul anului 2019 in America), proteze clasice, proteze injectate, proteze elastice

Am făcut cursuri speciale ținute de BruxZir (zirconiu, America), Vita (ceramici Germania), si Nova Implants (implantul Novit) ca să le folosim produsele la maximum de eficiență!

De curând am mărit echipa cu doamna doctor Daniela Preda și am deschis un cabinet nou la Piața Unirii.

 • Peste 40 de ani de experiență în domeniu.

 • Peste 5500 de implanturi Novit pana acum.

 • Punem toate tipurile de lucrari.

 • Toti pacientii nostrii sunt multumiti.

 • 97% rata de succes.

 • Promoții unice.

  SUNTEM AICI pentru tine

  Doctori stomatologi în București

  Ești doar la un pas ca să afili cum îți poți face dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

  Nimeni nu ne poate bate pe piață, suntem unici pentru ca ne place să lucram mult și la tarife accesibile pentru toți oamenii ca să își poată restaura întreaga dantură.

  Am început inițial prin vouchere și reduceri tip cupon ca să creștem la ceea ce este acum un cabinet eficient, de calitate, si mai ales ACCESIBIL!

  Recenziile ne recomandă și atestă că suntem ceea ce spunem că suntem!

  Nu este o păcăleala, nu este de necrezut, este doar rezultatul a 10 ani de efort și dorința ca să ajungem cu o clientelă atât de mare și în continuă creștere.

  Nu te-am convins încă? Scrie-ne un mesaj și după ce vei vorbi cu noi și vei veni la prima ședință, crede-ne, singura problemă pe care o vei avea, va fi ca nu ne-ai găsit mai devreme.

  Sună bine?
  Te așteptam!

  RECENZII

  Ce spun clienții noștri

  Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

  Silvia Marchidan
  Silvia Marchidan
  25 Aprilie 2024
  Am pus dintii mei frumosi pe implanturi la domnul doctor Tiberiu. Sunt foarte incantata de ei. Nu sunt mancacioasa de fel, dar cu dintii astia acum imi vine sa tot mananc. Vreau sa felicit intreaga echipa, lucrurile decurg foarte bine de la consultatie, pret, tratament si mai ales... DINTI ????. Multumesc din suflet!
  Cristian Irod
  Cristian Irod
  25 Aprilie 2024
  Am pus toată partea de sus, implanturi, la domnul doctor. Nu sunt dureri sau știu eu ce lucruri cu care te sperie unii pe internet. Nu mai credeți toate bazaconiile, sa pui implanturi nu este greu. Eu am făcut toată partea de sus într-o ședință. Or fi și cazuri mai grele, nu zic, dar mă bucur că am apelat. Urmează să fac și partea de jos acum. Mulțumesc, domnul doctor!
  mioara visean
  mioara visean
  23 Aprilie 2024
  Foarte multumita de servicii. Mare afacere ca sa zic asa. Sa iti pui toata gura si sa nu simti ca ti-ai dat si casa :)) Pt cine se intreaba, pretul este real, eu am beneficiat de el, am facut 8 implanturi prin oferta domnului doctor, nu m-a durut, si nu am avut vreo problema. Meserias!
  Gheorghe Florea
  Gheorghe Florea
  23 Aprilie 2024
  Foarte fericit ca am ales Stoma Urgent! Am pus implanturi și dinți la un super preț și sunt ce trebuie! Este adevărată oferta, bravi!
  Elena Andreescu
  Elena Andreescu
  19 Aprilie 2024
  Am pus 8 implanturi aici, la Stomă Urgent! Recomand cu încredere, prețul este cel din reclama, și totul corespunde! Felicitări!
  Georgia Cretu
  Georgia Cretu
  19 Aprilie 2024
  Mal bucur ca am apelat la serviciile acestei clinici, este profesionista și domnul doctor lucrează excelent. Am fost bine îndrumat de la consultație și pana la implanturi. Am pus aproape toată gura și pot sa spun ca este ceea ce promite domnul doctor în prezentările sale. Mai ales prețul este cel de 1000 de lei la implant. Va mulțumesc din suflet!
  Vasilica Stamin
  Vasilica Stamin
  16 Aprilie 2024
  Foarte bine, de la planul de tratament și pana la dinti. Corect și prețul, cel promovat la dânșii pentru implant și dinti. Faceți mulți oameni fericiți, să vă dea Dumnezeu sănătate și sa sporiți. Eu sunt foarte mulțumită și va recomand!
  Simona Nuta
  Simona Nuta
  12 Aprilie 2024
  Sunt de acord cu ce scrie toata lumea, si eu am facut toata partea de jos la domnul doctor. Este sotul unei verisoare de-a mea si asa am ajuns la dansul. Lucreaza foarte bine si are acest pret senzational cu 1000 de lei la implant. Nu mai gasesti, si sa fie si ceva bun. Recunoscatoare, multumesc

  Avem un star care ne recomandă:

  Florin Dumitrescu