Doctorii tăi stomatologi

Suntem Radulescu Dan Ovidiu si Radulescu Tiberiu

Tată și fiu, împreună te vom ajuta să îți recapeți încrederea în tine și în dinții tai!

Punem toate tipurile de lucrări, de la ceramici clasice, la ceramici pe zirconiu, zirconiu monolitic (integral – BruxZir – produsul anului 2019 in America), proteze clasice, proteze injectate, proteze elastice

Am făcut cursuri speciale ținute de BruxZir (zirconiu, America), Vita (ceramici Germania), si Nova Implants (implantul Novit) ca să le folosim produsele la maximum de eficiență!

De curând am mărit echipa cu doamna doctor Daniela Preda și am deschis un cabinet nou la Piața Unirii.

 • Peste 40 de ani de experiență în domeniu.

 • Peste 5500 de implanturi Novit pana acum.

 • Punem toate tipurile de lucrari.

 • Toti pacientii nostrii sunt multumiti.

 • 97% rata de succes.

 • Promoții unice.

  SUNTEM AICI pentru tine

  Doctori stomatologi în București

  Ești doar la un pas ca să afili cum îți poți face dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

  Nimeni nu ne poate bate pe piață, suntem unici pentru ca ne place să lucram mult și la tarife accesibile pentru toți oamenii ca să își poată restaura întreaga dantură.

  Am început inițial prin vouchere și reduceri tip cupon ca să creștem la ceea ce este acum un cabinet eficient, de calitate, si mai ales ACCESIBIL!

  Recenziile ne recomandă și atestă că suntem ceea ce spunem că suntem!

  Nu este o păcăleala, nu este de necrezut, este doar rezultatul a 10 ani de efort și dorința ca să ajungem cu o clientelă atât de mare și în continuă creștere.

  Nu te-am convins încă? Scrie-ne un mesaj și după ce vei vorbi cu noi și vei veni la prima ședință, crede-ne, singura problemă pe care o vei avea, va fi ca nu ne-ai găsit mai devreme.

  Sună bine?
  Te așteptam!

  RECENZII

  Ce spun clienții noștri

  Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

  florin bantas
  florin bantas
  28 August 2023
  Sânt foarte mulțumit de ei
  Mariamoscaliuc@gmail.com Mariana
  Mariamoscaliuc@gmail.com Mariana
  25 August 2023
  Va multumesc din suflet pentru tot! Am in sfarsit sansa unor dinti dupa 15 ani pe care sa ma bazez. Recomand tuturor care vor sa isi recapete dantura sa isi puna dinti pe implant la.domnul doctor Radulescu Tiberiu. Oferta dansului este si buna financiar si calitativa. Am pus 10 implanturi la dansul sincu aditie de os, a mers usor operatia si acum urmeaza dintirorii. Abea astept! Felicitari pentru tot ce faceti. Mai ales in vremurile astea cu scumpiri sunteti o OAZA de perspectiva pentru cine sufera cu dantura. Succes pe mai departe!
  Oleksandr
  Oleksandr
  17 Iulie 2023
  Everything was perfect. Thank you!
  Gheorghe Nistor
  Gheorghe Nistor
  30 Iunie 2023
  Profesioniștii
  Gina Anton
  Gina Anton
  22 Iunie 2023
  Eu sunt foarte mulțumit, am pus 19 implanturi in total, in două ședințe, nu m-a durut și am venit direct la operatie după ce am fost consultat online. Lucrurile au mers exact cum a prezis domnul doctor, fara probleme, mulțumim!
  Marin Streche
  Marin Streche
  7 Iunie 2023
  Mi-am pus 6 implanturi,n-am simțit durere. Prețul de 1000 de lei pe implant este real!
  Bogdan Braescu
  Bogdan Braescu
  31 Mai 2023
  Astazi am terminat lucrarea definitiva la maxilar. Multumesc domnilor doctori Tiberiu Radulescu si Florin Druga, nu neaparat in acesta ordine. Recomand din tot sufletul celor care nu mai au dinti deloc sa apeleze cu incredere. Multumesc! Sunteti adevarati profesionisti!!!
  Roza Ciobanu
  Roza Ciobanu
  31 Mai 2023
  Un cabinet minunat unde am pus implanturi prin oferta domnului doctor Rădulescu, 9 la număr (nu-mi vine sa cred când spun asta). Sunt foarte fricoasa de fel și nu ma vedeam făcând 2 implanturi, cu atât mai mult 9. Prețul este corect și cel care este în oferta, 1000 de lei. Îl recomand pe.domnul doctor și ii mulțumesc din suflet pentru tot.
  Rusana Mihalache
  Rusana Mihalache
  12 Mai 2023
  Și eu am pus tot 9 implanturi la clinica :) cine se aseamănă se aduna. La fel, fără probleme, și fără sa ma doară. Costul de 1000 de lei per implant este pe bune și toți care au primit oferta au beneficiat. Bravo și sa aveți succes și mai mare decât deja aveți!

  Avem un star care ne recomandă:

  Florin Dumitrescu