Doctorii tăi stomatologi

Suntem Radulescu Dan Ovidiu si Radulescu Tiberiu

Tată și fiu, împreună te vom ajuta să îți recapeți încrederea în tine și în dinții tai!

Punem toate tipurile de lucrări, de la ceramici clasice, la ceramici pe zirconiu, zirconiu monolitic (integral – BruxZir – produsul anului 2019 in America), proteze clasice, proteze injectate, proteze elastice

Am făcut cursuri speciale ținute de BruxZir (zirconiu, America), Vita (ceramici Germania), si Nova Implants (implantul Novit) ca să le folosim produsele la maximum de eficiență!

De curând am mărit echipa cu doamna doctor Daniela Preda și am deschis un cabinet nou la Piața Unirii.

 • Peste 40 de ani de experiență în domeniu.

 • Peste 5500 de implanturi Novit pana acum.

 • Punem toate tipurile de lucrari.

 • Toti pacientii nostrii sunt multumiti.

 • 97% rata de succes.

 • Promoții unice.

  SUNTEM AICI pentru tine

  Doctori stomatologi în București

  Ești doar la un pas ca să afili cum îți poți face dinții doriți și visați cu materiale de calitate verificate, făcute accesibile prin promoțiile noastre unice Stoma Urgent!

  Nimeni nu ne poate bate pe piață, suntem unici pentru ca ne place să lucram mult și la tarife accesibile pentru toți oamenii ca să își poată restaura întreaga dantură.

  Am început inițial prin vouchere și reduceri tip cupon ca să creștem la ceea ce este acum un cabinet eficient, de calitate, si mai ales ACCESIBIL!

  Recenziile ne recomandă și atestă că suntem ceea ce spunem că suntem!

  Nu este o păcăleala, nu este de necrezut, este doar rezultatul a 10 ani de efort și dorința ca să ajungem cu o clientelă atât de mare și în continuă creștere.

  Nu te-am convins încă? Scrie-ne un mesaj și după ce vei vorbi cu noi și vei veni la prima ședință, crede-ne, singura problemă pe care o vei avea, va fi ca nu ne-ai găsit mai devreme.

  Sună bine?
  Te așteptam!

  RECENZII

  Ce spun clienții noștri

  Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Uite ce părere au clienții noștri.

  Constantin Radu
  Constantin Radu
  22 Martie 2023
  Extra bine a fost aici, la stoma urgent. Am fost cand renuntasem la ideea de a mai avea dinti pentru ca nu erau bani. Dar prin oferta asta de la servici (nu-mi.vine sa cred) am pus 9 implanturi , 1000 de lei fiecare, si acum urmeaza sa pun o dantura noua, incredibila. Va multumesc si va stimez ca sunteti binefacatori si lucrati super. Doamne ajuta!
  Leana Cioc
  Leana Cioc
  20 Martie 2023
  Romanii au talent și în domeniul asta, să facă aceste campanii extraordinare pentru noi. Am beneficiat și eu de campania domnului doctor cu implant 1000 de lei și am pus 10 implanturi! Zero dureri
  Onita Stancila
  Onita Stancila
  17 Martie 2023
  Felicitări pentru campania dvs. Am primit-o la servici și eu și colegii mei și am venit imediat. Pare o ocazie de necrezut. Eu am pus 8 implanturi la partea!de jos unde numai aveam nici un dinte și acum urmează sa am o DANTURA COMPLETA de nu cred ca am avut de când țin minte. Mulțumesc echipei și în special domnului doctor Radulescu pentru oportunitatea extraordinara! 1000 de de lei pentru un implant pentru mulți dintre noi !
  Dana Stanciu
  Dana Stanciu
  17 Martie 2023
  Sa aveti o zi bunaFoarte multumita, am pus 4 implanturi aici si s-au respectat toate promisiunile cu pret durata etc. Foarte prompti si eficient domnul doctor in operatii. Mai ales fericita ca nu m-a durut, bravo!
  Bogdan Stelian
  Bogdan Stelian
  14 Martie 2023
  Mulțumiri clinicii pentru seriozitate și dedicare. Mi-a pus domnul doctor 8 implanturi și deși mi-era teama am parcurs bine operația și nu m-am durut, asta m-am bucurat cel mai mult. Respecta prețul promis pe care l-am văzut în oferta dansului și pe care au văzut-o și colegii mei de la servici, cu 1000 de lei. Vă mulțumesc că mi-ti dat o nouă șansă la o dantura care nu mai credeam că o să o recapăt!
  Geogescu Maria
  Geogescu Maria
  13 Martie 2023
  Am pus 15 implanturi aici prin oferta cu 1000 de lei. Este ce se zice. Acum aștept lucrarea și voi recăpăta o dantura pierduta, abia aștept. Îl recomand pe domnul doctor ca este profesionist lucrează repede, bine, și nu te costa niște preturi de te miri de unde le scot medicii. Mulțumesc Stoma Urgent și dr. Rădulescu Tiberiu pt tot!
  Ileana Negoita
  Ileana Negoita
  10 Martie 2023
  Foarte multumita de serviciile cabinetului si de domnii doctori. Mi-am facut o lucrare si doua implanturi, ambele au mers foarte bine și arata superb. Va recomand cu drag si incredere pentru oricine vrea sa beneficieze de servicii foarte bune si la pret foarte bun.
  OVIDIU STOIAN
  OVIDIU STOIAN
  8 Martie 2023
  Am fost la domnul doctor Radulescu si îl recomand din toată inima. Am pus 8 implanturi la dansul, care au durat o ora și ceva cu tot cu anestezie. Nu m-a durut nimic și voi face și partea de jos acum. Felicitări ca ați reușit să faceți acest serviciu accesibil, Dumnezeu sa va ajute în continuare!
  Laurentiu Savu
  Laurentiu Savu
  6 Martie 2023
  Bravo domnului doctor, lucrează profesionist și eficient. Am făcut doua operații la dansul pana acum și ambele au decurs foarte bine. Cost perfect pt bugetul meu și bine lucrat. Personal drăguț și un cabinet curat și "sigilat". Felicitari
  petrus ganea
  petrus ganea
  6 Martie 2023
  Foarte mulțumit de servicii și mulțumesc companiei ca ne-a oferit acest beneficiu. Lucrează calitativ cabinetul și oferta aceasta cu 1000 de lei este imbatabila efectiv. Nu mai visam la dinti la ce buget aveam, dar acum voi avea din nou. Am. Pus 9 implanturi aici și sunt foarte mulțumit ca nu m-a durut, aveam o frica... Mulțumesc echipei dvs!

  Avem un star care ne recomandă:

  Florin Dumitrescu