Apelează la Stoma Urgent!

Este absolut normal ca pacienții să caute cea mai bună clinică dentară atunci când doresc coroane dentare. O clinică în care lucrează medici dentiști profesioniști, unde nu vor plăti prea mult și, în același timp, vor obține un rezultat impecabil.  

Din acest motiv, clinica stomatologică Stoma Urgent oferă tratamente dentare complexe. Implanturile dentare și reabilitările orale sunt efectuate de experți profesioniști cu înaltă calificare. Cu standarde înalte, măsuri avansate de igienă și tehnologie de ultimă generație, Stoma Urgent garantează îngrijire dentară premium. 

Răsfață-ți dantura cu Stoma Urgent și vei avea parte de coroane dentare estetice și funcționale! 

Ai un dinte spart, ți-ai scos nervul, ai o carie foarte mare, suferi de halitoză sau ai un dinte lipsă și nu poți mânca? În oricare dintre cazuri te-ai afla, trebuie să apelezi la coroanele dentare! Rolul unei coroane dentare este de a proteja dintele de infecții și patologii precum carii și pioree, precum și de fracturile elementelor dentare devitalizate. Coroanele dentare îmbunătățesc estetica și funcționalitatea dentară. 

Coroanele dentare sunt o opțiune bună în cazul dinților crăpați, uzați, fragili, cariați pentru că sunt durabile, rezistând mulți ani dacă le tratezi corect și le îngrijești. 

Care este cel mai bun material pentru coroanele dentare? 

În protetica modernă, zirconiul este materialul care oferă un aspect natural al dintelui, coroanele dentare din zirconiu fiind foarte durabile. Coroanele dentare din zirconiu reprezintă o îmbinare în restaurarea afectării funcționale, masticatorii, cât și a celei estetice. Acestea oferă, pe lângă conservarea țesutului dentar, și un aspect natural al dintelui, pacientul obișnuindu-se repede cu ele, mai ales că sunt adaptate și fixate corespunzător în cavitatea bucală, la nivelul câmpului protetic. Zirconiul este un material foarte ușor și rezistent și, prin urmare, asigură o viață lungă coroanei dentare. 

Estetica și rezistența zirconiului depășesc cu mult coroanele metalo-ceramice 

Medicii dentiști ai clinicii stomatologice Stoma Urgent folosesc zirconiu american (Bruxzir) pentru coroanele dentare, material care a fost testat prin lovirea cu ciocanul și a rezistat. Zirconiul este folosit pentru a da rezistență protezei în structura internă, în timp ce partea externă este realizată din ceramică. Acest tip de mial are o rezistență foarte mare și un rezultat estetic incomparabil cu orice alt material. Coroanele dentare din zirconiu sunt mai ușoare decât coroanele metalo-ceramice și sunt cu până la 50% mai rezistente. 

Care sunt avantajele coroanelor dentare din zirconiu? 

Care este prețul unei coroane de zirconiu în clinica Stoma Urgent? 

Zirconiul nu este costisitor în comparație cu metalo-ceramică, și dacă alegi să vii în clinica Stoma Urgent pentru a beneficia de coroane dentare, poți profita de reducere ulterioară la alte coroane, în valoare de 40%, adică vei plăti 500 lei pentru alte coroane de zirconiu! Tentant, nu-i așa?  

Programează-te acum și profită de oferta limitată pe care o oferă clinica dentară Stoma Urgent!